Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

«Designer Lights» από την Μαρίνα Βερνίκου και τη φιλανθρωπική οργάνωσης CREAID

φωτιστικό του Μίλτου Κοντογιάννη
Η Μαρίνα Βερνίκου και η οργανωτική ομάδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID παρουσιάζουν την έκθεση με θέμα «Designer Lights» που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του One Athens στο Κολωνάκι, από τις 05 έως τις 10 Απριλίου 2016. 

Αντικείμενο της έκθεσης αποτελούν οι φωτιστικές δημιουργίες καταξιωμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και καλλιτεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η δημοπρασία των εν λόγω αντικειμένων θα διεξαχθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της CREAID www.creaid.com την 1η Απριλίου 2016 και θα διαρκέσει έως τις 10 Απριλίου. 

Οι μοναδικές αυτές φωτιστικές δημιουργίες των καλλιτεχνών θα εκτίθενται στους χώρους του One Athens από 5 έως 10 Απριλίου, ενώ τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού».
Η CREAID είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από τη Μαρίνα Βερνίκου με σκοπό την παροχή κοινωνικού έργου και τη βοήθεια στον συνάνθρωπο μέσω δημιουργημάτων έργων τέχνης. Εμπνευσμένοι άνθρωποι της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης και της τέχνης κλήθηκαν να συμμετέχουν στο δεύτερο project της CREAID «Designer Lights», έπειτα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση του περσινού project «Tote Bags».
Τα έσοδα από την δημοπρασία των «Tote Bags» διατέθηκαν για την αγορά μιας κινητής ιατρικής μονάδας στου Γιατρούς του Κόσμου, η παράδοση της οποίας πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο τους 2015.


δείτε όλα τα φωτιστικά εδώ: www.creaid.com

μεταλλικό ψάρι - φωτιστικό της γλύπτριας Εύης Σαββαϊδη
φωτιστικό του Μανώλη Χάρου